Introducción »Libros de las Islas Baleares» El porquer i el rei bàmbol


        

El porquer i el rei bàmbol

 

Número del producto: 090
PVP sin IVA : 11,54 €
PVP con IVA (4 %):
12,00 €

al carrito:
  unidades  

"El porquer i el rei bàmbol". Aina Dols i Jaume Falconer.

"En Miquel té una feina ben especial: guarda els porcs de cal rei. No ha pogut anar a escola gaire temps, però és espavilat i feiner, té seny i astúcia, i aquestes qualitats li serviran molt en les seves relacions amb el monarca.

El rei, un capbuit pretensiós, és, malgrat tots els seus títols i estudis, un ignorant, perquè viu més pendent de les aparences que no de la realitat de les coses. Més enllà de les diferències que els separen, entre els dos naixerà una relació semblant a l'amistat, de la qual en Miquel sabrà treure'n un gran profit.

Una història d'humor, vestida amb la forma de les antigues rondalles de tradició oral, amb molta ironia i sense perdedors, que ens convida a reflexionar sobre temes molt més profunds que no la cura dels animals domèstics."

El volum ofereix, simultàniament, una seqüència fotogràfica sobre el recorregut vital del porc, tan present a la rondalla i tan important per a la cultura mallorquina. Les imatges de Jaume Falconer, que abasten des de l'alletament dels porcells fins a la perxa de sobrassades final, són un reconeixement a la tradició i un cant a la cultura que ha nodrit el dia a dia de la nostra petita gran història comuna.

OPINIONES Y PREGUNTAS DE LOS VISITANTES

Acuerdo de política de privacidad
Los motivos legales para el tratamiento de sus datos personales son su consentimiento otorgado al Responsable del tratamiento en el sentido del artículo 6, apartado 1, letra a), del Reglamento (CE) n.º 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo sobre la protección de las personas con respecto a al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de dichos datos y por la que se deroga la Directiva 95/46/CE. El propósito de su tratamiento de datos personales es enviar documentos tributarios para el arrendamiento del sistema, comunicaciones comerciales y otras actividades de mercadotecnia por parte del Responsable del tratamiento de datos a su persona.

 

Escriba los caracteres: *
captcha Nueva imagen

Aviso. El administrador de la web se reserva el derecho de borrar textos inapropiados o aquellos que perjudiquen los intereses del administrador de la web.

Njk1ZT