Introducción »Novelas» El porquer i el rei bàmbol


        

El porquer i el rei bàmbol

 

Número del producto: 090
PVP sin IVA : 11,54 €
PVP con IVA (4 %):
12,00 €

al carrito:
  unidades  

"El porquer i el rei bàmbol". Aina Dols i Jaume Falconer.

"En Miquel té una feina ben especial: guarda els porcs de cal rei. No ha pogut anar a escola gaire temps, però és espavilat i feiner, té seny i astúcia, i aquestes qualitats li serviran molt en les seves relacions amb el monarca.

El rei, un capbuit pretensiós, és, malgrat tots els seus títols i estudis, un ignorant, perquè viu més pendent de les aparences que no de la realitat de les coses. Més enllà de les diferències que els separen, entre els dos naixerà una relació semblant a l'amistat, de la qual en Miquel sabrà treure'n un gran profit.

Una història d'humor, vestida amb la forma de les antigues rondalles de tradició oral, amb molta ironia i sense perdedors, que ens convida a reflexionar sobre temes molt més profunds que no la cura dels animals domèstics."

El volum ofereix, simultàniament, una seqüència fotogràfica sobre el recorregut vital del porc, tan present a la rondalla i tan important per a la cultura mallorquina. Les imatges de Jaume Falconer, que abasten des de l'alletament dels porcells fins a la perxa de sobrassades final, són un reconeixement a la tradició i un cant a la cultura que ha nodrit el dia a dia de la nostra petita gran història comuna.

OPINIONES Y PREGUNTAS DE LOS VISITANTES

Todavía no ha sido introducida ninguna opinión. Sea el/la primero/a en añadir su opinión o pregunta.

MDY4NDV